TERMENi & CONDITII

INTRODUCERE

Prin accesarea site-ului www.kronleather.com utilizatorii consimt sa respecte termenii si conditiile prezentate in continuare precum si legislatia aplicabila in Romania.

Utilizatorii site-ului sunt rugati sa citeasca cu atentie termenii si conditiile de utilizare pentru site-ul www.kronleather.com.

Clientul declara ca intelege si se obliga ca la efectuarea unei comenzi „online” sau „offline” a luat cunostinta si este cu totul de acord cu cele mentionate in continuare; in caz contrar are obligatia de a declina comanda.

Astfel, siteul www.kronleather.com este proprietatea S.C. KRON LEATHER SRL cu sediul la adresa Str. Eremia Grigorescu, nr 656 , Harman , Brasov, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J8/1279/2018 si avand codul fiscal 39425228.

Prin intermediul site-ului utilizatorul poate accesa informatii cu privire la podusele oferite de S.C. KRON LEATHER SRL.

Prin utilizator intelegem orice persoana fizica sau juridica care se inregistreaza pe site sau care foloseste site-ul pentru a comanda produse si care accepta termenii si conditiile de utilizare a site-ului.

S.C. KRON LEATHER SRL isi rezerva dreptul de a modifica termenii si conditiile de utilizare oricand prin actualizarea acestei pagini, modificarile devenind obligatorii cu efect imediat pentru toti utilizatorii „www.kronleather.com„.

DREPTURI DE AUTOR

Toate materialele prezentate in site sunt proprietatea intelectuala a S.C. KRON LEATHER SRL si nu pot fi reproduse sau copiate. Folosirea acestor materiale fara acordul in scris al proprietarului de drept, este strict interzisa si se pedepseste conform legilor in vigoare.

MARCI INREGISTRATE

Denumirea si logo-ul „KRONLEATHER” este marca inregistrata a S.C. KRON LEATHER SRL. Marcile pot fi folosite numai cu acordul S.C. KRON LEATHER SRL si numai in legatura cu produsele sau cu serviciile aflate in scopul societatii.

LIMITAREA RESPONSABILITATII

S.C. KRON LEATHER SRL nu poate fi trasa la raspundere pentru niciun fel de daune, indiferent de natura acestora, ca rezultat al utilizarii improprii a site-ului www.kronleather.com si a produselor oferite prin intermediul acestuia sau ca urmare a imposibilitatii folosirii acestuia.

S.C. KRON LEATHER SRL nu poate garanta functionarea 100% a site-ului si a server-ului si nici lipsa totala a riscurilor de securitate.

Toate informatiile personale dar si operatiunile standard ale site-ului „kronleather.com” sunt criptate cu ajutorul unui certificat de securitate SSL cu urmatoarele caracteristici:

The connection to this site is encrypted and authenticated using a strong protocol (TLS 1.2), a strong key exchange (ECDHE_RSA with P-256), and a strong cipher (AES_128_GCM).”

PROTECTIA DATELOR PERSONALE

Pentru informatii legate de protectia datelor personale, accesati pagina dedicata aici : https://kronleather.com/politica-protectie-date-personale/

UTILIZAREA SITE-ULUI

Prin utilizarea site-ului si a produselor oferite, dumneavoastra in calitate de utilizator, va angajati sa respectati legile aplicabile in vigoare si sa nu desfasurati activitati de tip cracking, hacking sau alte activitati similare care ar putea pune in pericol buna functionare a site-ului „www.kronleather.com”, buna functionare a server-ului care deserveste site-ul mentionat, securitatea informatiilor stocate etc.

De asemenea, va asumati responsabilitatea de a nu modifica, copia, distribui, transmite, afisa, publica, reproduce sau de a crea produse derivate sau de a vinde orice fel de informatii sau servicii obtinute prin intermediul site-ului.

Va asumati orice fel de costuri aditionale legate de utilizarea site-ului „www.kronleather.com” respectiv acele costuri solicitate de catre furnizorii de servicii de internet si de servicii telefonice.

Va asumati responsabilitatea pentru pierderile financiare rezultate prin folosirea neautorizata a contului dumneavoastra sau a informatiilor financiare care va apartin, pentru a achizitiona produsele oferite prin intermediul „www.kronleather.com„.

DREPTUL DE RETUR

Conform legislatiei in vigoare, orice client al „www.kronleather.com” are dreptul sa refuze produsul achizitionat timp de 14 zile calendaristice de la primirea produsului prin curierat.

Pentru initierea procedurii de retur, va obligati sa folositi pagina dedicata si conditiile cerute de S.C. KRON LEATHER SRL prin administratorul „www,kronleather.com„.

Pentru a initia procedura de retur, accesati pagina dedicata aici: https://kronleather.com/politica-de-retur/

PLATA, LIVRARE SI STOC

Plata contravalorii produselor vandute de „www.kronleather.com” se poate face astfel:

  • ramburs – prin achitarea contravalorii produsului si a costului de transport catre reprezentantul curierului agreat de catre S.C. KRON LEATHER SRL, respectiv : S.C. FAN COURIER EXPRESS SRL sau S.N. Posta Romana S.A. – PRIORIPOST
  • card bancar – prin intermediul sistemului online de plata securizat oferit de catre S.C. NETOPIA SRL – informatii aici.

Fiecare produs oferit prin intermediul site-ului va avea un stoc dedicat; in cazul in care stocul este 0 (zero), produsul va mai fi afisat pe „www.kronleather.com” in mod automat cu “Stoc Epuizat”.

Livrarea produselor achizitionate se face prin curierat rapid (FAN COURIER) sau PRIORIPOST in Romania.

Costul de livrare in acest moment este de 22 RON.

Livrarea produselor pe teritoriul Romaniei dureaza intre 24 si 48 de ore. In cazul in care coletul nu ajunge in 48 de ore, puteti folosi pagina de „track&trace” dedicata sau, ne puteti contacta folosind pagina de Contact daca livrarea intarzie.

Scroll to Top